NL | EN | DE

Rabobank Nederland infographics

Rabobank Nederland vroeg mij infographics te maken van drie verschillende onderwerpen, namelijk: de ICT-Trends, Stapeling van de verschillende kanalen en een tijdslijn van innovaties door de jaren heen.

De drie versies mochten op zichzelf staan en worden apart van elkaar toegepast. Fijn, want zo kunnen we per infographic kijken wat de beste vorm is.

De ICT-Trends is een cirkelvormig figuur waarbij men dient in te zoomen vanuit een breed perspectief aan trends tot aan welke 10 echt relevant voor de Rabobank zijn. Met namen de buitenste cirkel zit strak in elkaar. Geen woord of term is hier hetzelfde, strak maar toch door elkaar; organized confusion.

De infographic ‘Stapeling van Kanalen’ was genomineerd voor de Information is beautiful Awards 2013 in de categorie Datavisualisatie

De Stapeling van Kanalen geeft wederom een strak beeld van de verschillende kanalen van de Rabobank. De nieuwere kanalen groeien t.o.v. van de ‘oude’, maar ondanks de stijging of daling; samen genomen (stapeling) leveren ze nog steeds een optimaal bereik.

De derde infographic is een timeline waarin alle innovaties van vroeger tot nu verwerkt zijn. Zo krijg je snel een goed overzicht van wat er wanneer gebeurt is.

Tag(s): Infographics